Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Macam mana dengan exam korang dan selamat bercuti

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog pink ini! Hai  korang semua! Dengar cerita, ada beberapa folowers blog ini yang telah pun mengambil exam di sekolah! Macam mana? Ok tak? Kalau tak ok tu, janganlah risau kerana hari esok masih ada!

   Waktu cuti ni pula, korang semua nak buat apa? Pergi bercuti? Balik kampung? Kelas tambahan? Mengaji? Tidur?  Tapi selalunya saya rasa korang semua pastilah pergi bercuti bersama-sama keluarga ke tempat-tempat yang indah.

   Pasti bestkan kalau sesiapa yang dapat bercuti tu, pada saya oklah! Waktu cuti ni baik luangkan masa dengan buat kerja sekolah, tolong mama dan abah! Bukan itu sahaja, bolehlah layan-layan blog pink ni dengan korang! Rasanya, hari esok pasti kurang orang ke secretlife!

   Nak tahu apa sebab saya tulis macam tu? Sebabnya pasti korang semua nak balik kampung dan start bercuti dekat mana-mana! Tadi dekat sekolah saya pun tak ramai orang datang.

   Siapa yang tak boleh datang tu tak apa! Saya tak kisah! Lagipun saya nak ke stadium sebab ada sukan tahunan esok! Pasti best gilakan! Bagi saya dan sesiapa yang dekat sekolah SMK ABDULLAH MUNSHI TULAH! Lagipun sorry tau sebab cikgu sekolah saya kata yang kawan-kawan dari sekolah lain tak boleh datang! Sorry sangat-sangat tau!

   So, saya rasa itu sahajalah yang saya nak kata! Dah tak tau nak tulis apa! Novel? Sorry sebab lama tak buat! Insya-Allah esok saya akan karang novel saya! So itu sahaja, assalamualaikum dan jumpa lagi!