Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Celoteh hari minggu!

                                                           

    Apa khabar korang semua? Harap semuanya ada dalam keadaan yang sihat dan sejahtera! Macam mana hari ni? Pasti ada sesetengah tu rasa boring semacam sebab esok dah nak sekolah! Pasti ada yang tertanya-tanya kenapa saya buka blog hari ni memandangkan mama tak bagi! Sebab semua kerja dah settle! 

   Yippi! Rasa happy dan seronok sangat! Pasti sesetengah yang balik asrama tu rasa suram, bosan dan rindu dengan parents atau family! Tak apa, saya faham perasaan korang! Sabar-sabar ajalah! 

   Sambil menyelam sambil minum air kata orang! Sambil saya tulis entri, sambil saya minta tarikh birthday korang! Aik, bukannya dah bagikah? Bukan, bukan! Ni, nama-nama budak comel yang tak bagi lagi birthday diorang! 

~FARISH
~KAK YANA
~SYAMSUL
~YONG SHING
~YAZMIN
~MUHAMMAD ADAM HAIZAL

   Please sangat-sangat dan tolong berikan dekat shoutbox tu. Buat apa? Tengok ajalah! Nanti korang akan tahu juga, tapi selalunya, birthday wisheslah!

   So, itu sahaja pada entri kali ini, assalamualaikum dan jumpa lagi!