Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

HAPPY BIRTHDAY SUFIA!


      Hai dan apa khabar kepada kesemua pengunjung blog pink ini!  Harap semuanya sihat selalu! Always smile! Always cute! Always happy!   Saya rasa sangat terlupa! Sangat-sangat lupa dengan birthday kawan blog saya ni! Memang rasa macam bersalah! 

   Ada bacakan tajuk yang ada dekat atas tu!?  HAPPY BIRTHDAY SUFIA! Moga panjang umur! Moga dirahmati Allah SWT dan menjadi anak yang solehah!  Amin! Terima kasih sangat-sangat sebab menjadikan saya seorang idola kepada Sufia! Sorrylah kalau lambat sehari!

   Memang kelmarin saya ada saja-saja nak buka satu buku nota birthday korang dekat sekolah! Saja nak tengok birthday siapa lagi bulan ni! Bila tengok ja 20 April! Rasa teringat dengan tarikh! Yes, hari ni 20 April! Lepas tu tengok pemiliknya Sufia! Ingatlah nak wishes and then terus lupa! 

   Sampai dua entri hari tu, tapi tak langsung nak letak birthday Sufia! Izzati, kenapa kau lupa? Kenapa lupa? Sudahlah! Janganlah jadi seorang pelupa! 

   So, saya harap agar Sufia janganlah nak rasa sedih! Lambat sehari ja! Harap jangan sedih dan berkecil hati! Yang si abang tu pun bukannya nak ingatkan! Abang jenis apa kau ni!?  Memang rasa marah sangat! Adik sendirilah! Rasa pelik pun ada kenapa dia macam tak ambil tahu? 

   Siapalah abang Sufia tu? Hah, siapa yang makan cili, dialah yang terasa pedasnya!  Jangan marah ya! Saya just beri nasihat! Walaupun kita macam tak saling rapat sangat, tapi kenalah tunjuk rasa sayang seorang abang kepada seorang adik!

   Harap nasihat ini boleh diterima! Kalau nak marah pun fikirlah dulu! Salah siapa? Salah siapa? Fasal family, kena ambil tahukan? Setuju tak? :cheeky: Kalau tak setuju juga, give me the reasons at the shoutbox ok! Or, see me in court! Ada berani? :face5:

   Ok, itu sahaja untuk entri kali ini! Hope korang semua ok! Terutamanya abang Sufia tu! Jadikan ini sebagai satu pengajaran! Jangan marah ya! Kalau buatkan you marah juga, saya minta maaf! Sangat memohon maaf!emoticon60 Kawan-kawankan!? We are friends! 

   863287d81fb051ea1973530885a469fa  d408702d44383ed4394ce8a19356b435 4199061f501eca26b90b5269a52bb4f5 jom dengarkan lagu ni! Hope suka! Happy birthday again Sufia! Sorry Sufia! Very the sorry!  Dengarlah lagu ini! cute Assalamualaikum! blogger-emoticon.blogspot.com

 :)