Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

HAPPY BIRTHDAY

                                                             

    Hai dan apa khabar kepada kesemua pengunjung blog ini! Dah berapa hari tak buka blog! So, sekarang ni saya nak update blog pink yang cantik dan anggun ni! (Hahahaha! Syok sendiri)

   Yeah! Dah lepas check balik buku birthday kawan-kawan, saya ternampaklah tarikh hari ni iaitu pada 7 APRIL. Bila tengok ja nama tu, oh, hari ni birthday Muhammad Adam Haizal! Wow, jadi lupa nak buat wishes so pukul 9.00 ni baru nak buat!

   So, saya nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR! Moga-moga panjang umur! Sorry kalau terlambat sikit! Jadi, korang semua pun wishes ajalah dekat dia, takut nanti menangis guling pula!

   Kita semua ni kan kawan! Jadi, tak salah langsung! Kalau nak buat wishes pun, janganlah yang kasar-kasar! Biarlah menggunakan bahasa yang sopan! Ingat, nak sebut ja nama yang suka berbuat demikian tapi takut malu dan marah pula!

   So, rasanya setakat tu sahajalah! Nah, dengarlah ini! ANGGAPLAH MACAM HADIAH! Korang yang lain-lain pun boleh dengar! Tak salah pun! Jangan cakap nanti yang saya just buat entri ni untuk dia! So, just that! Assalamualaikum.

 NAK JADIKAN SOUNDTRACK BLOG TAPI TAK MENJADI! TAK APALAH, ADA DEKAT SINI PUN JADILAH!