Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Novelistar's tips yang keempat {Novel tales!}



   Hello dan selamat malam kepada kesemua pengunjung blog ni! Dah empat ya novelistar's tips saya ada sekarang ni! Tak apa, saya ok sahaja, kalau rasa nak minta, boleh minta! Saya tak kedekut ilmu dan akan share tipsnya dekat korang semua!

   Jadi, Aidillah lelaki pertama yang minta novelistar's tips ni! Tahniah! Rajinnya nak tahu novelistar's tips ni! Nak buat cerita dongeng rekaan ya! Bagus, bagus! Saya sentiasa memberikan sokongan! Kawan-kawankan! Jangan sombong-sombong!

   So, soalannya, bolehkah kita nak buat satu cerita dongeng rekaan sendiri dalam bentuk novel! Wah, mesti panjangkan cerita tu!?

   Jawapannya boleh! Tidak menjadi masalah! Saya rasa, boleh jadi lebih bagus dan lagi awesome! Saya pun ada juga beberapa cerita dongeng rekaan, tapi rasanya macam merapu ja! So, kalau Aidil nak buat tu, oklah! Nanti boleh jadi famous! 

   Jadi, format-formatnya, kalau korang minta, saya boleh tolong berikan! Dalam masa satu minggu ni. Insya-Allah! Kalau korang minta. Kalau rasa boleh buat tu baguslah, tapi kalau nak minta saya ok ja nak berikan! Sharing is caring right!?

   Jadi rasanya itu ajalah! Rasa senang juga dengan soalan Aidil ni! Boleh ja jawab dekat shoutbox tu! Tapi tak fairlah sebab tips novelistar yang lain semuanya buat dalam bentuk post dan istimewa, yang ni pun kena special jugakan! Baru fair!

   So, itu sahaja pada hari ini! Harap berguna, kalau tak faham tanya ja dekat shoutbox atau kotak komen! Insya-Allah saya akan jawab!

   Assalamualaikum dan jumpa lagi! Harap berguna untuk semua termasuk Aidil sendiri! 

   

Label: