Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Seronoknya!!! みっちりねこマーチ -




     Apa khabar korang semua!? Hai! Hari ni macam tak boleh tidur ja, so, daripada membuang masa, baik tulis blog ni sambil-sambil layan UPIN DAN IPIN! Hahahaha! Rasa seronok sangat sebab back to top yang ada muka Taylor Swift tu dah berjaya diapamkan!

   Bukannya apa, tak nak budak-budak lelaki yang tengok blog ni dapat dosa! Rasa kesian! Patutnya saya patut menghindari kawan-kawan seblog dari melihat aurat-aurat wanita lain!

   Korang semua nak tahu tak yang saya ni rasa agak terkejut dan hairan! Nak tahu sebab apa? Bacalah yang dekat bawah ni!

KENAPA KORANG SEMUA TAK BUKA BLOG NI 3 HARI???
   Boleh tak korang semua jawab? Hope boleh ya! Kalau tak jawab pun tak apa, tak penting pun sebenarnya!

   So, itu sahajalah! Dah nak tidur ni! Tiba-tiba rasa mengantuk! Bye dan assalamualaikum! Novel tengoklah, Insya-Allah esok! Bye! Ok, yang bahasa Jepun dekat atas tu bermaksud MINTCHIRU NEKO! BYE!