Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Fakta yang kebanyakkan orang tak tahu! {Korang semua kena ambil tahu***}



   Hello kepada kesemua pengunjung blog pink ini! Sebelum saya nak beritahu satu fakta ni, saya memang nak cakap sorry yang teramat sangat sebab saya memang tak tahu dengan info ni!

   Apa kena dengan dia ni tiba-tiba cakap sorry!? Apa yang dia ni dah buat? Yes, korang semua nak tahu tak yang hukum menyambut hari ibu dan hari bapa adalah HARAM sama sekali!

   Saya ulang sekali lagi ya! Hukum menyambut hari ibu dan hari bapa adalah Haram! Sebab apa saya cakp macam tu? Sebab, masa abah saya balik kerja tadi, saya ceritalah yang saya ada buat satu ucapan hari ibu dekat blog! Lepas tu, abah terus cakapa hukum sambut hari ibu ini adalah Haram!

   Abah pun tadi dekat tempat kerja terbuka nak buka info ni! Akhirnya dapat juga! Sebab apa haram? Kalau korang semua nak tahu, datang singgah blog ni! Semua persoalan korang akan terjawab!

   Tapi tak mengapa, saya tak tahu dan begitu juga dengan korang! Kan saya ada tulis dalam ucapan tu yang hari ibu dengan hari bapa ni kita boleh sambut pada bila-bila masa ja!? So, saya tak beranggapan pun yang hari ibu ni disambut mengikut ajaran agama kafir tu!

   So itu sahaja! Harap info ni berguna untuk semua orang-orang Islam! Harap maklum ya! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan good luck untuk exam esok! Ya si 'HELLO'  tu jangan tidur pula! Begitu juga pada yang lain! Kita kan kawan! So, bye! Try the best ya! Assalamualaikum! :)