Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Harap ok sentiasa!



    Harap sentiasa berada di dalam keadaan yang sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah SWT! Bersyukurlah kepada Allah SWT sebab telah mengizinkan saya untuk membuat entri untuk kali ni!

   Kenapa tiba-tiba ja buat entri? Bukan dah katakah yang tak nak buka blog untuk masa lima hari ni? Hmm, tak payahlah! Saya pun sambil study sejarah dengan KH pun saya boleh lagi tulis entri! Hebat tak? Ok, ok! Melawak ja!

   Esok ada hari yang istimewa bagi kawan kita yang seorang ni! Siapa yang tahu tu memang dia betul-betul sahabat sejati dan setia! (Hmm, nak puji diri sendirilah tu! Ok, melawak ja!) Nak tahu hari apa? Memanglah esok hari Khamis! Ada lagi satu hari!

   Kalau korang nak tahu, tunggulah esok! Insya-Allah saya akan buka dalam masa pukul 6.00 petang macam tu! Maybe, tak sure sangat!

   Ini pun sebab saya tengok catatannya! Kalau tak akan ingat! Maklumlah, banyak sangat fikiran, sampai habis terlupa dengan perkara yang macam tu!

   Korang abaikan jalah yang tentang diri saya tu! Itu adalah biodata saya tetapi dalam cara yang terbaru untuk dimasukkan ke dalam menu yang tercatat 'ABOUT THE AUTHOR', kalau nak tahu buktinya, kliklah!

   Saya tak kisah kalau nak baca! Rasanya sampai sini jalah entri untuk kali ni! Nak ulang kaji semula lepas tu tidur!  Yalah, esokkan ada exam lagi! Kenalah dapattidur yang cukup! Tapi, selalunya saya ni kalau time, time exam ni tidur lambat sikit! Entah apa yang saya buat, pegang buku, baca tapi tak masuk apa-apa pun dalam kepala!Tapi, kena juga paksa diri hafal, ingat dan faham semua nota yang diberi!

   So, saya nak ucapkan selamat maju jaya kepada korang semua yang masih menduduki exam sama dengan saya! All the best! Berilah reaksi dekat shoutbox tu ya! Alah, yang tertulis 'SAYA DEKAT SINI' faham tak?

   Itu sahaja! Bye dan assalamualaikum!