Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Selamat hari lahir! ^^



   Hello dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog ni! Hari ni saya nak mengucapkan selamat hari lahir kepada kawan blog ni!

   Siapa? Oh, sudah tentulah Yazmin! Betulkan hari ni 22 Mei hari jadi Yazmin??? Sebab saya check dekat buku birthday kawan-kawan tengok-tengok 22 Mei, pemiliknya ialah Yazmin! So, saya pun terus buka blog buat
 
    Lagi satu saya memang nak minta maaf sebab kelmarin saya tak datang untuk study sebab terlena! Lain kali kalau saya tak ada pun korang semua teruskan sahaja! Jadi minggu depan sabtu, kita datang ke blog yang sama dan study sama-sama sebab nak cuti dua minggu! Header pun dah nak kena tukar untuk Ramadhan sebulan ni!

   Bila nak tukar header tu? Header tu akan ditukar jugalah! Tetapi pada bulan Ramadhan! Ish, cakap banyak pula saya nikan?!

   Jadi sekali lagi saya nak ucapkan selamat hari lahir kepada Yazmin! Moga panjang umur dan menjadi anak yang solehah ok! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi! :)