Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Cuba berjaga sampai Subuh!



   Holla! Hai semua! Kalau ada yang masih belum tidur tu baguslah juga! At least, ada juga yang baca entri saya untuk kali ni! Macam biasalah, tengok-tengok dan komen! Kat mana-mana pun boleh! Di shoutbox boleh, di entri sini pun boleh!

   Jadi, pada sesiapa yang nak tunggu novel tu, maaflah sebab terlalu sibuk dengan kerja saya! So, Insya-Allah saya bercadang nak berjaga sampai subuh! Apa reasonnya? Memang confirm nak tahukah? Dipersilakan baca!

Tulis novel, baca novel, ulang kaji, buat kerja sekolah, tengok tv, solat subuh, dapat kejutkan abah ke kerja!

   Itulah dia kenapa saya nak sangat berjaga sampai Subuh! Tak surelah boleh bertahan atau tidak sebab mata saya ni tak boleh pejam! Just rancang macam tu! Entah dapat buat atau tidak, saya tak confirm! Tapi yang solat tu memang satu kewajiban kan!

   Jangan marah pula kalau esok bangun tidur tak ada novel! Tak sure sangat!

   And then, saya rancang yang lepas Subuh ni, nak masak nasi lemak untuk mama saya! So, lepas masak semua, saya nak tidur! Jadi mama tak boleh marah! Nasi lemak dengan ayam goreng! Lagipun abah kerja, nampaknya malamlah abah boleh rasa masakkan saya ni!

   Lagipun adik saya nak pergi kelas tambahan pukul 8.00 pagi ni, bolehlah dia bawa bekal!

Nak? Saya boleh hantarkan! Hihihi melawak sahaja! Jangan ambil serius!

   Jadi, harap Allah dapat mengizinkan! Nak tahu sekarang siapa peneman saya? Sudah tentulah...

My supermama!

   Jadi, itu sahaja! Sebelum saya berundur, nak letak satu lagu khas untuk mama yang setia menemani! Menjadi rakan untuk berbual dan memberikan semangat! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi! ;)