Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

All the best!



   Salam sejahtera semua! Thanks sebab sudi-sudi datang sini! Sangguplah buang beberapa minit untuk baca entri kali ni! Yezza, sudah beberapa bulan berlalu, hari ni adik saya akan menduduki ujian percubaan UPSR! Oh, kasihannya! Dah tak boleh bersuka-ria macam selalu!


   Saya hanya ketawa kerana kesian sangat tengok adik bersusah-payah belajar! Kesian sangat sebab dia stress! Hanya mampu ucapkan all the best dan padan muka! Macam nilah balasan kalau asyik nak belajar last minute! Kan dah jadi kelam-kelibut! Tapi oklah kalau dia nak belajar sampai lewat malam, usaha tangga kejayaan!


   Memang rasanya dia bengang jugalah tengok saya sedang rileks tengok tv dekat ruang tamu tapi dia just STUDY! Hahaha, itulah, sekarang rasalah macam mana orang ni dulu bersusah-payah nak dapat gred A dalam UPSR! Nak dapat sesuatu tu memang susah, itulah pesan abah yang tak pernah penat mulut tu untuk mengucapkannya!

   Tapi, saya pun dah tak boleh rileks, PT3 untuk next year sedang melambaikan tangan memanggil-manggil untuk menghampiri! Tulah yang membuatkan rasa berdebar-debar dan nak juga join si adik tu study dalam bilik! Bukan tu ja, exam PAT (Peperiksaan akhir tahun) pun masih tak lepas, tak datang dan tak tentu resultnya, ada hati nak bersuka-ria!

   So, kalau kita nak sesuatu perkara tu, kenalah usaha untuk mendapatkannya! Jangan asyik cakap kosong, tapi tak usaha untuk dapatkannya, tu dah dikira macam beranganlah kan? Macam cakap tak serupa bikin! Baik tak payah cakap kalau macam tu!

   Jadi, hope Hanim all the best untuk exam ni! Jangan risau, kalau usaha yang lebih dan gigih, insya-Allah result tu pun akan dapat yang terbaik. Tapi kalau just kerja nak main ja tapi nak result yang terbaik, memang taklah! Bukan insya-Allah tak dapat, memang confirm 100% tak akan dapat sebab semua perkara yang terjadi datang dari usaha yang gigih, kejayaankan tak datang bergolek?

   So, just that! Lagi sekali all the best! Tu ja, assalamualaikum dan jumpa lagi untuk entri yang seterusnya! Bye! :)