Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

The last day of Ramadhan!



   Salam ramadhan! Ok, hari ni adalah hari terakhir kita menyambut ramadhan! And esok, kita akan menyambut hari raya aidilfitri! So, macam mana dengan persiapan readers semua? Rumah cantik tak? Nanti kalau ada buat open house tu jemput-jemputlah saya sekali!

Hahaha! Bergurau sahaja!

   Jadi, semalam adalah last kita bersolat tarawih and hari ni dah takbir raya! Ada tak sesiapa yang rasa kehilangan! Hmm, nak buat macam mana! Kalau umur kita masih panjang, bolehlah sambut Ramadhan sekali lagi tahun depan!

   So, sure hari ni semua orang sibuk sahaja! Sekarang ni tulis entri pun sebab ada masa terluang! So, bolehlah buat ucapan hari raya hari ni! Lagipun sure esok semua orang macam dah tak ada masa nak main laptop atau komputer termasuk saya sendiri!

   Yalah, esok sure semua orang nanti akan pergi ziarah-menziarahi jiran, keluarga dan rakan-rakan! Kan kita nak eratkan ikatan silaturahim! So, macam tulah caranya!

   Saya pun macam dah tak ada ideal! Tak tahu nak tulis apa! Oklah, dah nak tolong mama buat kerja semula! Moga kita dapat sesuatu yang bermakna sepanjang menyambut bulan Ramadhan yang mulia ini! Sure semua sibuk nak buat kerja tolong kemas rumah! Ada juga yang dah balik kampung!

   Ok, itu ja! Assalamualaikum dan jumpa lagi pada entri yang akan datang! Selamat hari raya aidilfitri! Maaf zahir dan batin! Kalau ada saya buat salah, harap dimaafkan! Itu sahaja! Bye and take care!

Pinky's note: Jangan main mercun ya! Bahaya! Membazir pula tu! Ok. itu sahaja!