Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Tomorrow will be the last! {Ramadhan}


 
   Salam ramadhan! Huhuhu! Sedihlah pula! Yalah esok adalah hari terakhir kita berpuasa dan kita bakal menyambut Aidilfitri! Memanglah sambut raya tu seronok tapi cuba readers semua fikir balik! Readers semua bezakan antara bulan Ramadhan dengan Syawal!

Bulan Ramadhan: Dapat bersahur, solat tarawih, benda baik yang kita buat pahala dapat digandakan! (Tetapi dengan ikhlas ya jika nak buat sesuatu perkara yang baik! Kalau tak sia-sia sahaja!) Pintu neraka ditutup manakala pintu syurga dibuka! Syaitan dirantaikan! 

   Dan banyak lagi! Tapi kalau bulan syawal pula.... rasa macam hari biasa sahajakan? Cuba bezanya semua bergembira! And then bila dah lepas seminggu, dua minggu, dah rasa macam biasa! Entahlah pada pendapat saya macam tu, kepada readers semua saya tak tahulah!

   Tapi tak apalah! Tahun depan ada lagi! Insya-Allah, kalau masih dipanjangkan umur, boleh sambut lagi! So, pasti ramai yang dah pulang ke kampung! Kan dah nak raya! Lagipun cuti seminggu! Lama tu! So, baik pergi beraya puas-puas masa seminggu ni! ^^

   Kalau yang balik pagi raya macam saya ni, maybe sedang sibuk mengemas rumah! Saya pun baru ja lepas kemas rumah, ada time ni, baik cepat-cepat buat entri! Jangan lupa juga ya nak study! Exam sure dah nak dekatkan sebab dah masuk bulan tujuh!

   Bila cerita ja tentang bulan tujuh ni baru teringat tentang birthday kawan! Yes, birthday Sufi! Sepatutnya birthday dia kelmarin tetapi tak ada masa nak buka kelmarin buat entri! Sorry ya! Jadi tak jadi masalahkan kalau nak wishes hari ini?

   So, saya nak ucapkan selamat hari lahir! Moga dipanjangkan umur dan murah rezeki! Harap jugalah dapat menjadi anak yang soleh! Amiin!

   Rasanya itu sahajalah! Harap dapat berjumpa lagi pada entri yang akan datang menjelma! So, itu sahaja! Salam manis untuk readers semua! Moga dirahmati Allah SWT! Assalamualaikum dan jumpa lagi! Bye!