Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

SNOW!



   Kon'nichiwa! Kono Ni~ Tsu no burogu toko o hiraki, yomi yorokonde itadaki arigatougozaimasu! Amboi cakap bahasa Jepun pula! Oklah, kalau faham, faham lah! Kalau tak it’s okay, never mine!

   So, sekarang Ni dah lama tak update blog! Last update pun tanggal 31 ogos. Itu pun nak buat ucapan sempena Hari kemerdekaan negara kita.

   OK, tajuk entri kali ni SNOW! Bukan snow white, bukan snow pink juga! Snow ja. Atau dalam BMnya, salji!

   Tak ada kerja sekarang ni! Baik update ja entri! Bosan sebab tak ada kerja yang nak dibuat.

   Readers semua faham tak maksud salji tu apa? Sure faham dan tahu. Salji ni ialah sesuatu yang bewarna putih dan umpama air yang membeku. Faham tak?

   Entahlah betulkah tidak, saya tak sure tapi itu jalah yang saya tahu.

Teringin tak nak salji wujud di Malaysia!? 

   Ok, apakah jawapan anda? Silalah jawab sekarang! Hahaha! Oklah just kidding! Don't be so serius!

   Rasanyalah kan, kalau tiba-tiba salji turun dekat Malaysia, maybe nanti kebanyakkan orang akan kata yang dunia ni dah nak berakhir! Entahlah! Anggapan sahaja!

   Lagipun, nak dikatakanlah, kalau tiba-tiba sahaja salji turun di Malaysia, sebenarnya tak payah nak rasa terlalu ganjil sangat! Boleh rasa terperanjat tu tapi janganlah terlampau fikir perkara yang bukan-bukan!

   Maksud saya sekarang ni, tak mustahil pun kalau tiba-tiba sahaja salji nak turun Malaysia! Kuasa Allah SWT! Tak ada yang mustahil pun sebenarnya! Tapi kalau nak difikirkan balik, untuk pendapat kita ni macam mustahil dan pelik ja padahal shimasen! (tidak)

   Sekarang, apa lagi yang nak ditulis? Cuba bagi ideal sikit! Ideal, ideal! Rasanya macam dah tak ada ideal nak tulis! Ahah! Dah ada! Ok, cuba kalau readers semua describe! Cuba bayangkan kalau salji ni terdapat dekat negara kita! Cuba bayangkan keadaan kita sekarang ni?

   Sure untuk student-student yang still belajar tu akan dapat cuti musim sejuk/salji! Pasti bestkan! Macam kartun-kartun anime yang selalu kita tengok. Macam-macam cuti ada!

   Dan lagi satu, pasti semua orang sibuk main bola salji, bina orang salji, luncur ais dan macam-macam lagi! Boleh bayang tak tahap keseronokkan yang dapat dirasa pada masa tu?

   Oklah, rasanya tu jalah untuk hari ni! Cuba bayangkan sahaja! Tak ada apa-apa pun sebenarnya. Dah tak ada kerja tulis jalah apa-apa yang terkeluar dari minda kepala! Oklah, tu jalah! Assalamualaikum dan salam sejahtera! Jumpa lagi pada entri yang akan datang! Sayōnara

Kalau salji wujud dekat Malaysia! Kena buat unggun api, beli baju panas! Macam-macam persiapan juga sebelum nak hadapi musim salji ni! Huhuhu! T^T