Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Lagi dua hari exam nak habis!




                        

   Kon'nichiwa! Lagi dua hari ja lagi untuk bertahan! Yes! Isnin dengan Selasa ni last exam dan dah boleh rileks-rileks! Tapi tak boleh rasa tenang lagi sebab tak tau resultnya!

Lebih-lebih lagi untuk sains dengan math! Memang takut sekarang ni! T^T

   Nak katakan pandai taklah sangat! Saya ni math dengan sains memang low! Tak seberapa pandai! Tak apalah! Dah usaha! Dah study! Habis exam ni dah boleh main! XD



   Memang kena belajar lagi sebab hari Isnin ni exam sejarah dengan geografi! Sejarah tahu-tahu jalah! Kena baca buku teks dan hafal info-info penting yang akan masuk exam! Geografi pula lebih kurang macam math, kena buat latihan!

    Tapi serius sedang tulis entri ni sekarang pun sedang takut untuk exam math dengan sains! Lebih-lebih lagi math sebab math tu subjek yang paling saya lemah! Walaupun exam dah habis tapi still takut!

   Untuk orang yang pandai subjek math tu oklah! Sure rasa tak sabar nak tahu result exam dia! Macam saya ni, tak payah bagi tahulah result tu! Takut!

   Oklah, itu sahaja yang saya nak tulis! Lama tak update blog saja-sajalah nak buka balik dan tulis entri untuk blog hari ni! So, jumpa lagi pada entri yang akan datang! Harap-harap result peperiksaan saya tu ok! Assalamualaikum dan Sayōnara