Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Kehidupan...



   Hello semua. Hari ni saja-saja nak update blog. Maklumlah, cuma nak jadi seorang blogger yang aktif. :) Jadi, untuk hari ni just nak cerita tentang kehidupan.

   Kehidupan ni umpama roda, adakalanya kita naik dan ada kalanya kita turun. Kadang-kadang kita menang, kadang-kadang kita gagal. Tetapi tak semestinya gagal sekali seperti gagal selamanya. Jangan rasa yang kita dah tak ada masa depan atau harapan!

   Doa banyak-banyak dekat Allah. Doa itukan senjata orang Islam! Betul tak? Janganlah putus asa kalau gagal dan teruskan lagi sampai berjaya.

   And, lagi satu, Kalau nak something tu, usahakanlah untuk dapatkannya. Jangan asyik nak bermimpi sahaja, cuba untuk jadikan impian tu nyata. Kalau betul-betul nak ianya tercapai.

   So, itu sahajalah untuk hari ni. Bacalah quote ni ya. Harap suka. Assalamualaikum dan jumpa lagi! Take care!