Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

No time for blogging!



 Hellooo! Well, I feel not too happy! Because? Sebab PT3 serius nak dekat. Pembentangan sejarah pun 17 hari bulan ni. Hope boleh buatlah yang terbaik! T.T Geografi? Nak kena lukis peta lakar. Susah jugalah but lepas dapat keterangan dari cikgu boleh buat sikit-sikit.

 Sebenarnya, kalau diikut betul-betul, memang saya tak ada masa nak tulis blog. Exactly tak ada masa untuk blogging. But, I do not know, tiba-tiba masa nak dekat PT3 ni rasa terlebih rajin untuk menulis! Entah kenapa boleh jadi sampai macam tu sekali.

 But never mine, menulis ada juga faedah. Haha! But kalau tulis perkara yang tak ada apa-apa pun dikira tak ada benefit. Macam tulis benda yang mengarut. Yang nothing. Itulah dia!

 Now, I have no ideal! Tak taulah apa yang nak ditulis sekarang ni. Study? I don't study as hard as you thought sebab masa awal tahun tu memang langsung tak buka blog ni. Bukannya apa sebab tak buka blog ni, sebab I do not know what to write. But, nak kata tak study hard langsung pun tak juga. Entahlah nak kata macam mana dalam kes ni.

 Itu jalah yang nak ditulis. We must study sebab study ni memang penting. Nak diikutkan malas, semua orang pun malas but kalau nak something kena tusaha. Pesanan ni bukan ja pada pembaca semua, pada saya juga. Nobody perfects. Semua pernah buat silap.

 So, I wish you guys, good luck too. May Allah SWT bless you! So, I think that I can't online everyday. Maybe after PT3 will come the new entry. Maybe. Jika diizinkan Allah SWT.

 That's all for today. Assalamualaikum and bye. Take care of yourself! ^^